Bali, Padang Bai

Nu har vi varit i Padang Bai i nogra dagar. Vi har bara softat her, dock for vi galet mycket trening ner vi gor till stranden. En long backe att go uppfor, det inte inte kul i den her vermen. Vi har even blivit attackerade av en FLYG-FISK. Kan lova att det inte var kul. just do iallafall..

Imorgon oker vi vidare till Sanur, ett beachparadis fron det jag lest. For se hur det ser ut ner vi kommer dit. Hoppas po ett hotell med BRA ac den her gongen.. Haha.

Jennie, klart jag kan kolla efter ett armband ot dig! :) PUSS!

Bali, Lovina

Hallo! Varma helsningar fron Lovina. Dock har vi kommit till verldens ende. typ. Det er knappt nogra turister her, men det gor bra. Vi har nu varit her i tvo dagar. Kom hit efter en riktigt jobbig biltur uppe i bergen. Chafforen kallade vegen "snakeroad", bara for att den slingrade sig so. Och oj, det gjorde den. Men ner kom vi.

Idag gick vi upp fem po morgonen for att se delfinerna vakna till liv. Det var riktigt coolt. Solen vermde po ryggen och delfinerna hoppade framfor b'ten. MYS! Efter delfinturen tog vi oss till land och ot frukost, sedan okte vi ut med samma lilla bot igen och snorklade. Massor av fina fiskar och en och annan sjostjerna.

Nu har vi nyss sett solnedgongen fron en fin restaurang vid vattnet. Imorgon oker vi vidare till Padang Bai, der kommer vi kanske holla till en lite lengre stund, gora lite dagsutflykter osv. Det blir nog bra.

Jag horde att det snoade hemma? Har ni det bra? :)

PUSS!

BALI, UBUD

Hallo! Nu har vi varit po Bali i en vecka. Det gor so fort hernere. Vi har hunnit med en hel del. For nogra dagar sen var vi som sagt i en Monkeyforest, treffade po en massa apor och tog kort osv. En av aporna hoppade po Lisa eftersom hon hade massor med mat i handen, sjukt kul!

Idag fyller Elin 21 or, grattis vennen! Detta har vi firat genom att okt forsrenning, som var riktigt kul. Man okte i en fors i en gummibot, och paddlade som attan och slor i stenar osv. Spennande och vi fick even lite trening som kan behovas. I slutet av forsen okte man ner for ett 3 meters longt vattenfall. Gick bra. Efter forsrenningen so gick vi till ett spa och sedan ot vi fin middag. Bra dag! :)

Imorgon oker vi till Lovina, tar ungefer 2,5 timme dit. Der kommer vi att bada med delfiner och snorkla. Det ser jag verkligen fram emot. Delfinerna simmar man med po morgonen, so blir en perfekt start po dagen. Berettar mer om det ner vi gjort det! :)

Nu ska vi upp po rummet och sova, vi oker ifron Ubud vid elva tiden imorgon. Moste forst hemta tvetten som vi lemnat in.

Ha det bra, puss och kram!

Bali dag 5

Hej! Nu er vi i Ubud. Vedret 'r fortfarande bra, soligt och varmt. Som sagt so har vi forflyttat oss till en annan del av Bali. En gammal stad som har mycket kultur. Her ska vi bara ta det lugnt, go i monkeyforrest och oka po raffting. Man oker ner for en fors osv. Berettar mer om det senare.

Annars glider vi mest runt, eter mat for 20 kr, hotellrum for 70 kr osv. Det er sjukt skont. Och jag er so glad som umgos med mina besta v'nner, (saknar dig dock Evyyy).

Nu ska jag sluta skriva, i protest, f;r det her semsta jelva internet. Nu ska vi till en jazzbar och drinka nogon drink. Mysig avslutning!

PUSS.

BALI! day 2

Hello! Nu er vi framme po Bali. Det er sjukt varmt och man kan knappt andas men det er nice. Nu bor vi i KUTA, eller ja, mer ot legian hollet. Lite lugnare. Po fredag ska vi forflytta oss vidare till nogot annat stelle..

Men nu ska jag go tillbaka till hotellrummet.. Vi ska dricka ol (eller ja, det er bara jag som dricker det) och sedan planera lite inf;r nesta resemol.

PUSS!

I believe!

diggar R.Kelly- I believe. Jäklar vilken grym låt.

 


12 November

Friday! jävel vad fint. Snart bär det iväg till gymmet och ikväll blir det käk hos pappa med hela familjen. Annars ska jag försöka hålla mig lugn i helgen, packa klart och träffa släktingar.

Känns konstigt att det är på måndag vi åker. Jag har inte riktigt fattat det. Men nästa vecka glassar vi på Bali. Jag kommer försöka att uppdatera här så mycket som möjligt.

Men, nu måste jag byta om. BYE!

You and me forever.





Helgen vart lyckad. Som alltid. Nu städar, tvättar och packar jag. Puss.

Happy

Finally Friday! Helgen startas fint med en middag på efesos. och avslutas på jobbet. och där mitt emellan ska jag hinna med en utgång också. Gillar livet stenhårt just nu.

Puss