I think I need to hear you crying

mina dagar spenderas på jobbet och (fyfan) vad jag gillar det. Jag trivs så bra med mina arbetskollegor och dagarna går oftast väldigt fort. Visst, jag längtar mer tills november kommer och vi åker mot varmare breddgrader.

Annars regnar det, hela tiden. Men jag har hört att det ska bli fint på Onsdag. Dagen D. Då Veronica Maggio gästar RITZ och vi ska dit. Förhoppningsvis kommer vi in utan problem denna gång. När vi skulle på hoffmaestro en onsdagkväll så var det fullt men vi hade sån tur att en kompis - kompis kände hoffmaestro så vi kom in på det sättet.

Nu ska jag ta igen lite sömn som jag förlorat i helgen.

Heart means everything

Igår ösregnade det, samt åskade och blixtrade och jag jobbade i det. Gick faktiskt helt okej och jag cyklade hem när det var uppehåll och med regnbågen på himmelen. Ganska fint faktiskt.

Idag eller imorgon åker jag till Nora igen. Patrik ska flytta och jag tänkte hjälpa till, ska även hänga med Elin. Nu ska jag slå på lite O.C igen och dricka eftermiddagskaffe.

Puss.


längtar tills jag ska tatuera mig igen. Snaaart :)

här kommer alla känslorna på en och samma gång


Ja, nej, ja, nej. ja, nej. Minns när det var så enkelt, bara dra av bladen och sedan hoppas att det sista var ett ja.

when I need to make a choose, I can't. Please, tell me what to do.

I helgen var det Nora dagarna. En massa band som spelade, men jag körde även utmaningen, det är en tradition i Nora som jag velat göra länge. Man simmar 150 m, cyklar 7 km och springer 2 km. Jag gjorde rundan på 33 min och kom på 8e plats av 25 tävlande, väldigt nöjd faktiskt.

Annars var det mycket festande, jag och brudarna körde all in. Det var inte kul att vakna upp på söndagen kan jag meddela. Men jag ska vara glad att jag inte jobbade då.

Idag har jag varit ledig, kollat på O.C, legat på soffan och varit väldigt förvirrad över allt. Men jag har även handlat och tvättat. Så, jag är inte en soffpotatis ännu. tack gode gud för det.








bilder från noradagarna, med brudarna. Jag behöver inget annat, jag är nöjd.

So tell me why we talking when we dance so good?


Dance so good - Wakey! Wakey!

solen skiner fortfarande, klockan är halv tio och jag har alla fönster öppna. jag vill ha sommar året runt.

I fredags invigde vi brudar IVY's uteservering (brevid satins), sedan frimis och kvällen avslutades på max. Kan säga att det var ganska tufft att jobba 14 timmar dagen därpå. Men det var helt klart värt det!

Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar, sen ska jag sova.







Förr var statistiken sann







Jag har haft en ledig dag den här veckan och den spenderades i nora, på blåsut. Njöt med mina bästa vänner, chips, jordgubbar och lite volleyboll. Efter det drog jag, Elin och Linn hem till mig och kollade fotboll. Fint!

Imorgon ska jag jobba delad tur, men det är då det. Ikväll ska jag dricka corona på någon uteservering här i stan. Inte tänker jag gräva ner mig i sängen kvällen innan, speciellt inte när det är såhär grymt väder.

Som man brukar säga "Sova, det kan du göra i graven".

Something Pretty - Patrick Park

nu är det mycket jobb på mitt schema. Jag går, som sagt, på schema för tillfället men hoppar även in och jobbar extra. Så då blir det en hel del.  Och på lördag är det delad tur (=07-22), Men det är bra, då har jag pengar till indonesien. Resan som jag ska göra i November (Bali, Malaysia, Thailand förmodligen i några månader).

Annars då, dagarna rullar på. Trivs så jäkla bra i Örebro, känns lite tungt att jag ska flytta härifrån i september. Men då vet jag iallafall hur det är och att jag måste ha två rum nästa gång jag flyttar, mina saker får inte plats i ett rum.

Nu väntar jag på Linnea. Vi ska äta rabarberpaj och ha kvalitetstid (vuxet!) och sedan ska vi möta upp Martina och Elin och gå på Eclipse, som jag längtat. Chibba, brydarna och två snyggingar på bioduken, kan inte bli bättre.


mitt hår har blivit så ljust i solen. Men jag gillar det, stormtrivs faktiskt.