happy





I helgen var som sagt jag, bror och pappa inne i örebro. Vi kollade på soffor (och hittade en super fin på jysk. Billig också dessutom), sen åkte vi till farmor och farfar och fikade. Mys.

en väldigt positiv sak som har hänt i veckan är att jag fått FAST JOBB, jobbar nu inom proffice care och har fått en 100 % tjänst. Så nu kommer jag att stanna kvar i örebro i minst ett år. Känns riktigt bra.

Nu ska jag kolla lite tv, sen jobb imorgon. Slut på ledigheten!

dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?

har druckit ett antal koppar kaffe redan och nu ska jag och pappa in till Örebro och kolla på en soffa. Sen tar vi en sväng till farmor och farfar på landet. Hoppas på kaffe där med. Ja, kaffe är min melodi.
ha en bra dag!

i wanna live

I wanna live, I wanna give, I've been a miner for a heart of gold
It's these expressions that never give. Keeps me searching for a heart of gold

Fredag igen. Dricker morgonkaffe just nu, längtar tillbaka till thailand och försöker planera min nästa resa. Ja, för jag ska iväg igen.. nästa vinter. Jag är inte alls redo för att stanna upp, inte alls redo för att bestämma mig för något (som handlar om livet här hemma). jag kan inte komma på var jag vill bo, var jag vill plugga osv osv. Så därför, en resa till är vad jag vill göra. Men först, sommaren 2011 hemma i Örebro. Och det känns så jäkla bra. Först ut är en resa till värmen i Juni och sen kommer Peace and love, ja ni hör ju. Sommaren börjar sååå jävla bra och kommer fortsätta så. punkt slut.

 


Örebro, here I come.


Happy midsommarbild, 2009 tror jag det här var. Tiden går fort.

Åh. Idag går flyttlasset till örebro, flyttar alldeles själv till en fin liten etta på väster. Jag är så glad. Nu slipper jag pendla till jobbet. Får njuta av våren OCH sommaren i örebro och kan ha sleepover med mina bästa vänner. Det här året kommer bli så jävla bra.

 

nu kommer pappa, han ska köra mina saker till lägenheten. Mamma ska hjälpa till att handla och bror min hjälper mig att bära. tack snälla. Ni är bäst!


11 februari

äntligen fredag! som jag längtat. Skulle egentligen åkt till gymmet nu men ändrade mig snabbt när pappa ringde och bjöd in mig på kebabpizza. Det tackar man inte nej till. Så nu ska jag upp dit sen blir det häng med brudarna. Bra fredag. Imorgon ska jag titta på en lägenhet. Iiih, lycka!



åh, jag är så jävla lycklig just nu. Längtar till våren men står ändå ut med snökaosen som är här just nu.


TISDAG

nora bjuder på fint väder idag. Det tackar man för. Gick upp tidigt imorse för att gymma med Martina. Snart ska jag iväg till jobbet. Ingen vila här inte.


bali part 2.


Vi åkte till ubud, kulturella staden på bali. Här har du all konst, smyckestillverkning m.m. Mysig stad.


dom har även en monkeyforest, snälla apor som gärna vill bli fotade. Om man åker hit måste man besöka aporna.


på Elins födelsedag åkte vi på forsränning, sen firade vi med spa och middag (med efterätt). Mysigt.


vi bodde uppe i ett slags tempel. Miljoner av trappor, men ett familjerum för oss alla
passade perfekt. Och dessutom super billigt så vi klagade inte (eller jo, men inte så mycket).


never say never

ledig söndag och underbart vinter väder. Men jag har hållt mig inne, renovering på g. Så det ska målas tak, bytas golv och tapetseras. Det tar tid men kommer bli fint när det är klart.

 


Bali part 1.


påväg till Bali. Förväntansfulla och ganska pigga.


första dagen på Bali hade vi strålande sol. Häng vid poolen och havet var givet. Bäst!  

första dagarna på Bali så bodde vi på legian beach, nära kuta. Ett väldigt bra och lugnt hotell med en liten pool. På kvällarna spelade vi mest kort, tog det lugnt och strosade runt på kutas galna gator.

 


Varje minut, varje sekund.

åh. jag är så glad nu. Fast jag är miljoner mil ifrån den platsen jag vill på. Började dagen perfekt med ett fint samtal och dagen har rullat på. Nu redigerar jag thailandsbilderna. Ska lägga upp bilder här snart.

 

Puss.


Nora

hemma i sverige igen. Känns väldigt konstigt faktiskt. För några dagar sen låg vi på stranden och hade det gött. Nu sitter jag vid brasan med mamma och min lillasyster. Känns bra att vara hemma men ändå hade jag gärna stannat lite till. Men nu är jag hemma iallafall, har packat upp litegrann (nej, vilket skämt. Har suttat alla kläder på golvet och det är kaos. Ja, jag har ångest för det och ska styra upp det innan jag somnar). Imorgon börjar jag jobba, 8-16.30. Ganska tungt, men nice att få jobb direkt. Känner att februari kommer bli en riktig jobbmånad.

Nu ska jag mysa med Lisa och Martina. Fy fan vad jag har saknat er.