bra helg






bilder från farfars 80års-kalas i lördags. fin fin dag.

Helgerna går för fort. Den här helgen har iallafall varit riktigt bra, Håkan var grymt bra live. Jag har aldrig lyssnat på honom innan detta, så var förmodligen den enda i hela publiken som inte sjöng med i några låtar (ja, förutom "kom igen lena" och "göteborgs-sången"). Så, en lyckad helg.




Ziggy says


Den här veckan har örebro bjudit på riktigt fint väder. Det tackar vi för. Snart ska jag iväg på åttioårskalas för farfar och sedan bär det av på Håkan Hellström på conventum. Tyng helg!


sexual healing


Har precis redigerat lite fotografier som ska dekorera min vägg här hemma. Det kommer bli perfekt. Tycker om min lilla lägenhet så mycket, tråkigt att jag ska flytta om 6 månader men då väntar andra äventyr. Lycka!

puss.

åh, I want to do this tattoo

lördag. Nu sitter jag och tittar på tatueringar, jag är sugen på att göra min fjärde. Vet på ett ungefär hur den kommer att se ut. Åh, jag är så taggad. Den här bloggen har jag fått lite inspiration ifrån, love it. Vill bara springa ner till min tatuerare och göra den nuu..

http://rodeo.net/tattoologist

Oh my god

söndag och solen skiner. Igår var jag och Martina och såg Sanctum i 3D, en helt okej film. Helt klart värt pengarna. Snart ska jag åka tillbaka till min lägenhet i Örebro, söndagsmys i soffan.
Ha en trevlig dag!