Sommar, livet.

i lördags köpte jag en ny kamera, en Canon G11. Är supernöjd. Dagen började med solsken, sedan forsatte det i spöregn med åska och blixtrar, sedan när kvällen närmade sig vart det sol och trädgårdshäng i Lindesberg. Kanon kväll!

Nu ska jag iväg och spela match, Frövi står som motstånd. Håll tummarna.





bonus på kortet.

igår hade vi sommarvärme. Det utnyttjades till max, tillsammans med Martina, kaffe, Sara, Nicole och sedan lite match på slutet av dagen. Första matchen på konstgräset som vi fått på Ekängs IP. Gick tyvärr inte så bra som jag ville. Men hoppas att jag är igång ordentligt snart, har inte kommit upp i mitt maxtempo ännu.

Snart ska jag iväg och jobba. sen blir det hem och sova. Imorgon är det matte på morgonen, måste dit om jag nånsin ska göra klart matte B.

simma lugnt.

bilder från morfars 70års kalas i lördags.




sommar.

Gokväll. Nu var det länge sen jag uppdaterade. Men det blir väl lätt så när solen skiner.

Idag har jag hunnit med att sola, firat Morfar som fyllde 70 år i Tisdags, sprungit och umgåtts med Lisa och Martina. Fint! Har precis kommit hem, ska sova och förhoppningsvis vakna upp och se att solen lyser in genom fönstret.

Godnatt.


god sallad som Martina och Lisa hade fixat ihop under våran grillkväll i Fredags. Själv åt jag majskolvar.


min söta kusin Isac. Han var tyvärr lite vrång idag. Men när han var tyst var han så söt.




LONDON

Inatt kom vi hem ifrån London, har haft en grym resa tillsammans med två grymma tjejer. Hoppas att vi snart åker igen. Paris nästa gång kanske? Här kommer några bilder.