Simon & Thomas, HISS

sitter och tittar på Simon & Thomas nya program, Sveriges fulaste hem. Man kan inte göra annat än älska dessa män. Dom är riktigt bra designers och som grädde på moset så får dom mig att skratta konstant åt deras kärleks-tjafs.

Jag vill också jobba som designer.


kom hem till mig, kära ni. Bara på lite kaffe kanske.


summer

Igår var det väldigt fint väder. Satt på balkongen hela förmiddagen, på eftermiddagen stack jag till örebro för att växla pengar och vara smakråd inför skoinköp m.m. Efter det åkte vi och skrev kontrakt för en lägenhet jag ska hyra i sommar. Äntligen är det fixat.

Idag har jag jobbat. Dock inte lika fint väder. Men det gick bra, nu ska jag slänga mig i säng och kolla på barca-inter, dock på webb tv eftersom vi ej har viasat. Duger för den här gången.

Godnatt.






MGMT - Kids

Måndag igen och det är dags att räkna dagarna, London om 5 dagar.

Började den här veckan väldigt effektivt. Jobbade mellan 7-16, sedan drog jag ut och sprang en runda och snart ska jag upp till Pappa. Min lillebror har velat sälja maj-blommor till mig i flera veckor, så nu är det dags att slänga fram stålarna.


Adam, min lillebror


Enjoy the moment, please

Gokväll. Har precis kommit hem ifrån en roadtrip med Martina och Sara. Vi åkte till max (mitt framtida matställe eftersom vi kommer vara grannar i sommar) och sedan visade vi Sara mitt nya hem. Utsidan iallafall. Vi pratade resor och njöt av tillvaron.

nu ska jag dock slänga mig i säng. Ska upp tidigt imorgon och jobba. Godnatt

I don't wanna feel this stress.







Igår var tjejligan hemma hos Sara och bakade bröd och drack te. Efteråt tog jag och Marty en roadtrip. Idag har jag och Marty varit på Secondhand runda, tittade på porslin m.m. Vi hittade några fynd. Nu ska jag ut till Gyttorp och grilla. Bra avslut på en bra dag.

I like that

finally friday! På många sätt känns det skönt. Helgen kommer bli väldigt lugn, måste spara pengar inför nästa helg. Då åker jag, Martina och Lisa till london. Har längtar som sjutton och nu ska INTE något stoppa oss, inte ens den där jävla askan.

Ikväll ska jag softa med Martina iallafall. Lugn fredag, I like that!

Pippi Långstrump

Igår var det, som sagt, årets fest. Maskerad var temat och jag var utklädd till Pippi. Sjukt kul kväll och en bra förfest med fix och trix tillsammans med Lisa och Martina. Dock var det tråkigt att folk började åka hem efter bolibompa. Dom har blivit väl lärda av sina föräldrar, "efter bolibompa är det läggdags"! Fyskäms. Kör hårt!

Nu ska jag titta på wallander och kura ner mig i sängen.






people, don't you understand

Finally Friday! och solen lyser, fast det skulle regna idag, ta i trä. Idag ska jag hjälpa Sara och Carro med förberedelser inför festen.

Men nu ska jag dricka mitt älskade kaffe, lyssna på pepp musik och sen städa. Puss.


You make me feel alright

Gokväll!

måndag igen, den startades med jobb i solskenet och så kommer den fortsätta. Med jobb och sol och även lite träning, mys och fix inför maskeraden. På lördagen är iallafall den efterlängtade 20 årsfesten här, som vi har längtat, fixat och taggat. En av mina bästa vänner och hennes kusin har bjudit in 50 personer som ska fira att dom fyllt 20. Det bjuds på mat, ett band ska spela och förmodligen massor av skratt. Kan inte bli annat än lyckat!

men Nu är klockan halv nio och jag är trött. Ska äta lite kvällsmat, läsa twilight (älskar!!) och sen krypa till kojs. Godnatt

The sun makes me happy

Nu åker jag och brudarna till Örebro.  Hoppas ni mår bra.


Party like a rockstar

Igår var det klassfest. Lakritsshot, Corona, Strömpis, Max och massa härliga skratt förklarar kvällen. Tyvärr har Strömpis blivit nya Klaras och det gillar jag inte. Frimis är helt klart bästa krogen i Örebro för tillfället. 

Ikväll ska jag se El Clasico, förhoppningsvis hos min älskade vän Linnea som kom hem från Åre idag. Bra häng!

Men nu ska jag fortsätta leta efter en maskeradkostym till nästa helgs 20årsfest. Kan inte bli annat än lyckat!

Puss!



You are the one I want

Efter ännu ett tufft pass på gymmet (det går bra nu) så kilar jag iväg till jobbet för ett kvällspass. Tackade även JA till lägenheten idag och den 7 juni flyttar jag förmodligen in. Det känns helt galet..

Annars är det en ganska dålig dag. Ska slå på lite partymusik och driva tankarna mot något annat. Det ska funka för stunden iallafall.

Simma lugnt

Cause I can make you feel alright

idag är jag nervös. Ska nämligen iväg och titta på en lägenhet som jag, förmodligen, ska hyra i sommar. Den ligger så centralt som det kan bli och jag kommer ha cykelavstånd till jobbet.  Det är helt F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T!!

Ikväll ska jag hem till Sara och plugga inför Högskoleprovet och ett matteprov som jag har nästa vecka. Nu ska jag komma igång ordentligt. Jag måste bli klar med matte B innan sommaren.

Nä, kaffe på det här.


en riktig go sommarbild för 2 år sedan. Jag älskar den där klänningen, ska användas flitigt i sommar.

Go away from the darkness







I helgen vart det mycket festande. I fredags var vi hos Kristofer på påskfest och i Lördags drog vi ut och dansade. Sjukt kul både kvällarna. Nu taggar vi inför nästa helg, då väntas det både Klassfest och högskoleprovet. Pepp!

show yourself, take only what you need from me.

igår var jag uppe hos Pappa och åt påskmiddag, passade även på att gå ut i fina vädret för att lära mig åka skateboard.  Jag njöt av vädret och att jag för första gången i år kunde gå ut utan jacka.

 

Jag och Martina bestämde att vi skulle ta en promenad idag om vädret var lika fint (vilket vi hade förväntat oss) men icke. Det är grått och trist, tydligen har det snöat inatt också. Det får bli gymmet med brudarna istället, ikväll hoppas jag att dom vill mysa med mig.

nu ska jag dricka kaffe. Puss.


Elvis Presley - In the ghetto

Det är söndagskväll och jag är riktigt trött. Det har varit en galen helg, på alla sätt och vis. Men jag är glad. Lyssnar på Elvis och njuter, lyssna ni med. En av hans bästa låtar, enligt mig.

Godnatt.



take a look at you and me, are we to blind to see.

Efter många om och men, många tjat från mina brudar, så startar jag upp min blogg igen. Här ska ni få följa med på alla äventyr, vinkvällar, fotbollsdagar m.m.  Våren börjar närma sig och jag njuter för fullt.

Här nedan ser ni lite blandade bilder från början av 2010. Mina älskade vänner, som jag tycker väldigt mycket om.