BALI, UBUD

Hallo! Nu har vi varit po Bali i en vecka. Det gor so fort hernere. Vi har hunnit med en hel del. For nogra dagar sen var vi som sagt i en Monkeyforest, treffade po en massa apor och tog kort osv. En av aporna hoppade po Lisa eftersom hon hade massor med mat i handen, sjukt kul!

Idag fyller Elin 21 or, grattis vennen! Detta har vi firat genom att okt forsrenning, som var riktigt kul. Man okte i en fors i en gummibot, och paddlade som attan och slor i stenar osv. Spennande och vi fick even lite trening som kan behovas. I slutet av forsen okte man ner for ett 3 meters longt vattenfall. Gick bra. Efter forsrenningen so gick vi till ett spa och sedan ot vi fin middag. Bra dag! :)

Imorgon oker vi till Lovina, tar ungefer 2,5 timme dit. Der kommer vi att bada med delfiner och snorkla. Det ser jag verkligen fram emot. Delfinerna simmar man med po morgonen, so blir en perfekt start po dagen. Berettar mer om det ner vi gjort det! :)

Nu ska vi upp po rummet och sova, vi oker ifron Ubud vid elva tiden imorgon. Moste forst hemta tvetten som vi lemnat in.

Ha det bra, puss och kram!

Kommentarer

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback