please, I love you, stay with me.


jag saknar dig så mycket, älskade fina raraste skygga Roger Moore

Gokväll. Klockan är åtta och jag är super trött. Som alla andra kvällar den här veckan. Jag har fortfarande kvar hostan och det har nu börjar sprida sig ner i lungorna. Därför blir det ett snack med vårdcentralen imorgon. Är så jävla trött på att känna mig som mellanmjölk - inte sjuk men inte heller frisk.

I helgen är det dags för noramarknaden, Gallej på fredag och så marknad på lördagen. Sedan styr vi oss mot Lindesberg där sista parkfesten hålls för i år. Kan inte bli annat en succe denna helg. och för första gången på väldigt länge så står jag inte tar betalat för parkeringen på noramarknaden, UNDERBART!

Nu blir det en bok och lite te. Som sagt, en tant har jag blivit. Sover som en stock innan kl. tio, helt galet.

What do you say?!

Finally Friday! Ikväll ska jag inte göra mycket. Känns riktigt fint efter min första vecka på nya jobbet, som förresten gått väldigt bra.

Imorgon sticker jag och mina bästa vänner till Göteborg. Kommer bli grymt.


give me what i want, right now.



Nu vänder veckan. Det har gått fort, det gillas. På lördag åker gänget till Göteborg på roadtrip. Ska bli riktigt kul. Nu ska jag baka scones, ta en shot med hostmedicin och hoppas att jag snart blir frisk igen.

Puss.


and whatever you say, I will always listen too my friends.



åh. jag är så fruktansvärt trött. Gårdagen var kul, fast svettig. Idag har jag varit på Boda Borg med pappa & familjen och snart ska vi och käka på Rhodos här i stan. Fin kväll. Imorgon bär det av till Örebro igen och då ska jag ägna dagen åt att handla, laga mat och städa.

Pusskram.


where do we stand?

den här veckan  har jag varit sjuk, hostan har övertagit hela mig, migränen har fått mig att ligga helt still vissa tillfällen. Men jag har även fyllt år som sagt, spelat minigolf, ätit tårta, dansat helt galet mycket i Onsdags och idag ska vi ut på dansgolvet igen. Vi ska trängas i min lilla lägenhet, dricka öl och gilla läget. Fan så fint!

på måndag börjar jag nya jobbet också, raka veckor dvs lediga kvällar och helger. Både positivt och negativt.


nej, det spårar aldrig.


20 år









igår fyllde jag 20. Herrejisus, tiden går fort nu. Men det är bra, för varje dag som går ju närmare kommer vi dagen då vi åker iväg.

Som det ser ut nu så kommer vi börja våran resa på bali (jag och fyra andra tjejer) sedan kommer jag och Elin åka vidare till Thailand eller Laos, men båda platserna ska besökas. 2 månader blir vi borta iallafall. Jag längtar så himla mycket.

idag är jag lite halv krasslig också, hostan tär på mig, migränen dunkar men vi ska ut och röja på dansgolvet ikväll ändå. Jag gillar läget!


what do you want from me


lördag kväll. Den här helgen är det tungt att jobba. Men det är bara att köra på. Jobbar ett kortpass imorgon sen åker jag hem till Nora och spelar fotboll, vi möter Nora på Norvalla. Känns konstigt men jag är riktigt taggad.

och på tisdag fyller jag 20 år. Så den här veckan kommer bli grym. Så, några dagar fyllda med jobb gör inte så mycket .. Speciellt inte när jag tänker på att vi sticker om tre månader.

Ska kolla på några avsnitt av The hills nu. Funkar bra en lördagskväll.

party like a rockstar


kvällen då vi skulle till Ritz för att se på Veronica Maggio, men vi hamnade på Strömpis och skakade rumpa. Helt klart bästa valet. Inte varje dag man åker limmo till krogen...

sedan var det parkfest. Oj jävlar vilken spårad förfest men kul hade vi. Vi taggar om till nästa parkfest.

Ps. jag har klippt lugg och jag gillar det som fan Ds.