31 Oktober



Gokväll. Jag är såå jäkla trött idag så ska lägga mig i sängen med en tårtbit och titta på Criminal Minds. Imorgon är det två veckor kvar till Balibaby, och veckan kommer spenderas mest på jobbet och gymmet.

Puss.

God jul


someone new - Calle Kristiansson och Mariette Hansson

Ikväll har vi firat Mamma och lillsis som fyller år imorgon. Vi hade även lill-julafton här hemma eftersom jag är bortrest under riktiga julen. Fick fina julklappar som jag kommer bära med mig på bali. Love you all!




No one wants forever



att lägga ut miljoner på medicin, myggnät m.m. känns inte så jäkla kul. Men man måste och idag har jag spenderat en del av min lön på det. Känns ganska bra ändå.

Nu ska jag titta på säsong 3 av Gossip Girl, I love.

svammel


Riktigt bra dag idag, lunch hos Elin, Planering för maskeradfest, kondisrundan (som var brutal! och nu tittar jag på CSI NY. Bäst just nu.

skönt när dom dagarna kommer. Jag borde uppskatta det mer tror jag, försöka inse att det här är bra, riktigt bra faktiskt. Fast jag helst av allt skulle vilja bo i Göteborg med mina kära vänner, göra lunch tillsammans, gå på gymmet där och kanske ta en sväng på stan. JA JA JA. Det vill jag göra. Och en annan dag vore det fint att sätta sig på ett cafe och plugga, kanske träffa jordens snyggaste kille som skriver sitt nummer på en papperslapp och smugglar ner i min ficka. Gärna en skäggig karl (ja, sisådär 20-25 år). Men det är inget måste.

Men nej, jag trivs väldigt bra. Men just nu försöker jag tänka framåt hela tiden. För jag gillar inte att tänka på det som finns just nu, vart jag är just nu och hur jag ska komma vidare. Därför är mina drömmar bra, för dit kommer jag komma nångång. Så det så.

CSI NY var det ju. Här ska man inte fastna, i ett svammel med massor av ord, som egentligen inte gör så mycket nytta. Godnatt.

äntligen



Nu är det bara en månad kvar tills vi sitter på flyget till Bali. Vi har fixat visum, betalat flyg och bokat dom första nätterna på hotell. Vad som återstår att göra nu är att ta sista vaccinationen, planera lite mer vad vi vill göra, Boka buss (eller skjuts) upp till Arlanda, packa väskan.

Äntligen börjar det känns väldigt nära. äntligen.

Memories

Evylyn är hemma igen, detta ska vi fira ikväll. Going crazy!


(fick gå bak alldeles för långt i tiden för att hitta en bild på Evy, kameran blir med ikväll).

winter


Det är konstigt det här.. Jag åker iväg för att slippa vintern (ja, inte bara därför) men ändå så längtar jag så mycket till just det, vintern.

jag längtar efter att knäppa på mig skidorna och glida iväg.
jag längtar efter att sätta mig på skotern och dra iväg.
jag längtar efter livemusik, vintersolen och en öl.

Men. När jag kommer hem så blir det både Åre en sväng och sedan Norge, pappa och hans vänner har hyrt ett stort hus där. Riktigt fint.



jag tog en kula för dig.


huvudvärk. Sitter och klurar på en tatuering. Längtar tills den sitter på plats. Annars fullkomligt älskar jag den här bilden. Nu ska jag möta upp Elin för lite ärenden på stan. Puss.

ready set go


Söndag - städdag men nu blir det en liten paus, för nu ska vi iväg till Lindesberg och kolla innebandy.