HÖST!

Hösten är bra fin. Idag ska girlsen and I till Marieberg, sen Idol ikväll. Love love love.


top of the world




bilder ifrån i förfesten i onsdags när vi var och lyssnade på hoffmaestro.

I helgen har jag myst runt med mina vänner, kollat på match och spelat två matcher. Nu ska jag iväg och rösta.


HOFF

Ikväll spelar HOFFMAESTRO på ritz. Självklart ska vi dit. För andra gången. Om det blir samma drag som sist (vilket jag tror det kommer bli) så kommer kvällen bli så jävla lyckad. HOFF är grymma live.

PEACE.


att tiden går fort kan både vara bra och dåligt.





ibland funderar jag ganska mycket. På olika saker. Just förtillfället funderar jag på varför tiden går så fort. Sommaren gick så himla fort, nästan så jag börjar undra vad fan jag gjorde av sommaren. Men när jag tittat på alla bilder jag har tagit så kommer jag ihåg hur mycket roliga saker jag gjort.

Jag har njutit av varje tillfälle den här sommaren, analyserat väldigt mycket och känt mig ganska tom i vissa tillfällen. Samtidigt så har jag aldrig haft en sån här grym sommar förut. Den har varit awesome enda ut i fingertopparna.

 

och nu är det höst. Och just denna höst så gillar jag att tiden går fort. Jag har aldrig längtat såhär mycket efter något. Sist jag gjorde det var när jag skulle till Thailand (februari 07), och nu ska jag dit igen. Men först till Bali, drömmarnas land. Där ska vi tjejer leva livet, surfa, njuta av varje tillfälle.

det kommer bli en underbar vinter.

 

 

 

 


Fint.

fint med höst.
fint med sol.
fint att jag ler idag.
fint att idol har börjat.
fint att jag har fina vänner.

Puss.

BALI BABY

Nu har vi bokat flygbiljetterna, jag och mina vackra damer. 15 November sticker vi till Bali, 15 December åker vi till Thailand och 31 Januari åker vi hem. Vi ska även hinna med en tripp till Malaysia också eftersom biljetten dit endast kostar 200 kr.

Ni anar inte hur mycket jag behöver det här. Komma iväg, träffa nytt folk och bara vara. Umgås med mina bästa vänner, dricka öl, surfa, snorkla. Det är nu man verkligen kan säga: Livets liv.

Ja, var avundsjuk. För för en gång skull så gör jag något som jag verkligen vill och behöver.

ps. På tal om flygbiljetter, kära Evy är påväg hem också. Känns galet bra!
Puss